broodje1broodje2broodje3
slogan-broodloods

Algemene voorwaarden van debroodloods.nl, onderdeel van Catering & Organisatie De Geldersche Poort, gevestigd aan de O.L. Vrouwestraat 16 (6666 AL) te Heteren, hierna te noemen ''De Broodloods''. De Broodloods stelt voorop dat zij zich altijd zal inspannen om hoogwaardige kwaliteit van dienstverlening te bieden en dat zij zich tot het uiterste zal inspannen voor de tevredenheid van haar klanten.


Artikel 1: Geldigheid van deze voorwaarden

1a Deze Algemene voorwaarden, hierna de ''Voorwaarden'', zijn van toepassing op alle aanbiedingen en alle overeenkomsten tot verhuur of levering van producten en/of diensten, welke worden uitgebracht respectievelijk aangegaan door De Broodloods gevestigd te Heteren.
2b Onder opdrachtgever wordt in deze voorwaarden verstaan degene die aan De Broodloods opdracht geeft tot verhuur, het verlenen van diensten en/of het leveren van goederen.
1c De opdracht van de opdrachtgever geldt als acceptatie van de voorwaarden.
1d Van deze voorwaarden afwijkende bepalingen zijn slechts bindend indien deze schriftelijk zijn overeengekomen.
1e Op overeenkomsten aangegaan door De Broodloods zijn nimmer algemene bepalingen of inkoopvoorwaarden van opdrachtgever van toepassing, tenzij uitdrukkelijk schriftelijk anders wordt overeengekomen.

 

Artikel 2: Offertes en bestellingen

2a Alleen offertes cq. bestellingen via de webshop, www.debroodloods.nl, worden gehonoreerd, dit om fouten te voorkomen.
2b Uiteraard is een offerte aanvraag vrijblijvend. Een bestelling daarentegen wordt gelijk omgezet in een definitieve opdracht.
3c De vermelde prijzen zijn per persoon of per stuk tenzij anders vermeld. Indien een soort broodje onverhoopt niet voorradig is, zullen wij zorgen voor een passend alternatief.
3d

De Broodloods kan te allen tijde de bestelling annuleren, eventuele betalingen worden met afhouding van gemaakte kosten teruggestort.Artikel 3: Bezorging

3a Bij bestellingen die plaats vinden via www.broodloods.nl en niet meer bedragen dan € 7,50 zijn wij genoodzaakt om € 5,00 bezorgkosten in rekening te brengen. Bij bestellingen tussen de € 7,50 - € 12,50 zijn de bezorgkosten € 2,50. Bij bestellingen boven de € 12,50 is de bezorging gratis, mits dit valt binnen een straal van 10 km vanaf vertrekpunt O.L. vrouwestraat 16 te Heteren. Bij bezorgingen buiten een straal van 10 km hanteren wij € 0,55 per voertuig per gereden kilometer inclusief btw.
3b Wij bezorgen van maandag t/m zaterdag van 11:30 tot 14:00. Bestellingen die voor 10:00 besteld worden, kunnen nog dezelfde dag tot 14:00 geleverd worden. Bestellingen die op zaterdag geleverd moeten worden dienen uiterlijk op vrijdag voor 17:00 bij ons binnen te zijn. Afwijkende bezorgtijden zijn uitsluitend in overleg mogelijk. De Broodloods is op zon- en feestdagen gesloten.
3c Wij leveren in heel Nederland en daarbuiten.
3d De Broodloods kan nimmer aansprakelijk worden gesteld indien de bestelling te laat wordt geleverd of wanneer haar mensen te laat arriveren door overmacht als file, ongelukken, defect aan auto of pech onderweg.
3e Genoemde bedragen staan per rit en/of per voertuig.
3f Afhalen kan alleen in overleg bij onze vestiging op de O.L. Vrouwestraat 16 te Heteren.Artikel 4: Annulering

4a Een annulering staat wettelijk vast indien deze door ons per mail is ontvangen of persoonlijk bij ons is afgegeven en te allen tijde door ons is bevestigd.
4b Bij annulering door de opdrachtgever binnen 24 uur voor levering, wordt 100% van het overeengekomen bedrag berekend.
4c  Overige annuleringen worden door ons bekeken en indien hier al kosten voor gemaakt zijn, dan worden deze aan de opdrachtgever doorberekend.

 

Artikel 5: Algemeen

5a Een overleg op ons kantoor op O.L. Vrouwestraat 16 te Heteren is mogelijk op afspraak.
5b Telefonisch zijn wij bereikbaar tussen 09.00 – 21.00 uur op nummer: 026-3830373.
5c U kunt uw vragen ook per mail stellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
5d

De Broodloods is een onderdeel van:

Catering & Organisatie De Geldersche Poort
O.L. Vrouwestraat 16
6666 AL Heteren 

026-3830373         

Rabobank reknr.:  NL73RABO0397046804
K.v.k. nr.: 52246787 
B.t.w. nr.: 8503.60.365.B.01

                          


                          
            
                            
           


   
  
   
      

 

Broodmand

Uw broodmand is leeg

Inloggen